Plaatsing van 67 zonnepanelen op het bedrijfspand van MATIX Souvenirs

Voor souvenirgroothandel MATIX Souvenirs in Edam heeft Smit Zonnepanelen 67 zonnepanelen van 405 wattpiek mogen plaatsen. Naast het leveren van de zonnepanelen heeft Smit onlangs ook het hele pand van MATIX Souvenirs mogen voorzien van duurzame LED-verlichting.

Als laatste hebben wij MATIX Souvenirs geholpen met de aanvraag voor een EIA-regeling en een scope 12 keuring.

Wilt u net als MATIX Souvenirs investeren in milieuvriendelijke bedrijfsmiddelen? Dat kunt u voordelig doen door gebruik te maken van de Energie-investeringsaftrek (EIA). Via de EIA-regeling kunt u een percentage van het investeringsbedrag van de zonnepanelen ten laste van de fiscale winst brengen. Bij het gebruik van de EIA-regeling heeft u dus dubbel voordeel: uw energiekosten gaan omlaag én daarnaast betaalt u ook nog eens minder belasting! 

Wij zijn blij dat wij hebben kunnen bijdragen aan het verduurzamen van het bedrijfspand van MATIX Souvenirs en hopen hierbij nog meer bedrijven te inspireren om zonnepanelen te nemen of op een andere manier te verduurzamen!

Bent u opzoek naar meer informatie over het plaatsen van zonnepanelen in Edam? Of bent u benieuwd welke mogelijkheden er zijn voor zonnepanelen Edam? Vraag vandaag dan nog een gratis adviesgesprek aan.

Plan een gratis adviesgesprek in voor zonnepanelen op uw bedrijfspand!

Zonnepanelen installeren?

Smit Zonnepanelen staat voor u klaar. Vraag vandaag nog uw gratis adviesgesprek aan en laat Smit uw zonnepanelen installeren.

Om u beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Als u verder gaat op onze website gaan we ervan uit dat u dat goed vindt. Meer weten? Lees dan onze privacy policy.