Plaatsing van 42 zonnepanelen op het dak van Klaas Leek Groente & Fruit in winkelcentrum De Stient

Klaas Leek wilde iets doen om de energie die gebruikt wordt bij het koelen van de meest verse groente en fruit op een duurzamere manier te genereren. Doordat zij een groot dakoppervlakte hebben maar nog geen zonnepanelen, is er er gekozen om hoge kwaliteit zonnepanelen van Smit Zonnepanelen te plaatsen! Met een jaarlijkse opbrengst van 15.000 kWh wordt de energie die in de winkel gebruikt wordt voor een groot deel gegenereerd op duurzame wijze. Dat is natuurlijk een mooie stap in de goede richting!

Bent u opzoek naar meer informatie over het plaatsen van zonnepanelen in Volendam? Of bent u benieuwd welke mogelijkheden er zijn voor zonnepanelen Volendam? Vraag vandaag nog een gratis adviesgesprek aan.

Zonnepanelen installeren?

Smit Zonnepanelen staat voor u klaar. Vraag vandaag nog uw gratis adviesgesprek aan en laat Smit uw zonnepanelen installeren.

Om u beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Als u verder gaat op onze website gaan we ervan uit dat u dat goed vindt. Meer weten? Lees dan onze privacy policy.