JR Management & Advies B.V. Volendam

Plaatsing zonnepanelen bij JR Management & Advies B.V. in Volendam

Het is geweldig om te zien dat steeds meer bedrijven in- en rondom Volendam investeren in zonnepanelen. Zo ook voor JR Management & Advies B.V. gevestigd in het pand Julianaweg 200 B.V. Smit Zonnepanelen heeft voor deze partij de installatie van 20 zonnepanelen mogen verzorgen.

Naast het leveren en plaatsen van de zonnepanelen, heeft Smit de opdrachtgever ook geholpen met de aanvraag van de Scope-12 keuring. Bij de Scope-12 keuring vindt er een complete inspectie plaats van de zonnepaneleninstallatie door een onafhankelijke partij, om te kijken of de installatie aan alle voorwaarden voldoet en veilig is. De Scope-12 inspectie is overigens niet verplicht, maar wij raden verzekeringstechnisch wel aan om het te doen.

Wilt u ook zonnepanelen laten plaatsen op uw bedrijfspand of wilt u meer informatie over de Scope-12 keuring? Vraag dan gratis en geheel vrijblijvend een adviesgesprek bij ons aan

Meer informatie over het plaatsen van zonnepanelen op uw bedrijfspand?

Zonnepanelen installeren?

Smit Zonnepanelen staat voor u klaar. Vraag vandaag nog uw gratis adviesgesprek aan en laat Smit uw zonnepanelen installeren.

Om u beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Als u verder gaat op onze website gaan we ervan uit dat u dat goed vindt. Meer weten? Lees dan onze privacy policy.