Hoekstra en van Eck Purmerend

Plaatsing 49 zonnepanelen bij Hoekstra en van Eck in Purmerend

Hoekstra en van Eck Makelaars, gelegen aan de Gorslaan in Purmerend heeft onlangs de duurzame stap genomen om zonnepanelen te laten plaatsen. In totaal heeft Smit Zonnepanelen een zonnepaneleninstallatie van 49 zonnepanelen mogen aanleggen bij het bedrijf.

Ook heeft het bedrijf gebruik gemaakt van de Scope-12 keuring, om er zeker van te zijn dat de hele installatie, verzekeringstechnisch en op het gebied van veiligheid goedgekeurd is. Wij bedanken het bedrijf voor de goede samenwerking en wensen ze nog vele zonuren toe!

Wilt u net als Hoekstra en van Eck zonnepanelen laten plaatsen op uw bedrijfspand of wilt u meer informatie over het plaatsen van zonnepanelen in Purmerend en omgeving? Vraag dan nu een gratis adviesgesprek bij ons aan!

Meer informatie over het plaatsen van zonnepanelen op uw bedrijfspand?

Zonnepanelen installeren?

Smit Zonnepanelen staat voor u klaar. Vraag vandaag nog uw gratis adviesgesprek aan en laat Smit uw zonnepanelen installeren.

Om u beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Als u verder gaat op onze website gaan we ervan uit dat u dat goed vindt. Meer weten? Lees dan onze privacy policy.