Plaatsing 35 zonnepanelen bij DHV Accountancy in Purmerend

Onlangs heeft boekhoudkantoor DHV Accountancy in Purmerend de stap genomen om 35 zonnepanelen te laten plaatsen. Smit was hierbij verantwoordelijk voor de levering en voor de nette en veilige installatie van de zonnepanelen op het platte dak van het kantoor.

Door deze milieuvriendelijke investering in zonnepanelen wordt een groot deel van de energie die het kantoor verbruikt, nu grotendeels gegenereerd op duurzame wijze. Naast het feit dat zonnepanelen positief bijdragen aan de duurzaamheid van het bedrijf, leveren ze ook een groot voordeel op voor de portemonnee. Als boekhoudkantoor weten zij natuurlijk als geen ander hoe ze geld kunnen besparen.

Wilt u net als DHV Accountancy ook zonnepanelen laten plaatsen op uw bedrijfspand of bent u op zoek naar meer informatie over het plaatsen van zonnepanelen? Vraag dan geheel vrijblijvend een gratis adviesgesprek bij ons aan!

Meer informatie over het plaatsen van zonnepanelen op uw bedrijfspand?

Zonnepanelen installeren?

Smit Zonnepanelen staat voor u klaar. Vraag vandaag nog uw gratis adviesgesprek aan en laat Smit uw zonnepanelen installeren.

Om u beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Als u verder gaat op onze website gaan we ervan uit dat u dat goed vindt. Meer weten? Lees dan onze privacy policy.