Plaatsing 330 zonnepanelen bij de Slotvrouwe in Heemskerk

De Slotvrouwe, een nieuwbouwproject in Heemskerk met drie woontorens en diverse typen appartementen, is voor Smit inmiddels geen onbekend terrein meer. Vorig jaar verzorgden we na de bouw van het project, de installatie van de LED-verlichting op loopbruggen, die fungeren als bindende factor tussen de diverse woontorens. Dit jaar mochten we terugkeren om De Slotvrouwe te voorzien van zonnepanelen.

Door de plaatsing van de zonnepanelen zijn de drie appartementencomplexen een stuk duurzamer geworden en kunnen de bewoners nu een stuk milieuvriendelijker wonen.

Wij bedanken De Slotvrouwe weer voor de goede samenwerking en wensen alle bewoners veel succes met de zonnepanelen.

Op zoek naar informatie over het laten plaatsen van zonnepanelen bij nieuwbouwprojecten? Of benieuwd naar de mogelijkheden? Vraag een gratis adviesgesprek bij ons aan!

Meer informatie over het plaatsen van zonnepanelen bij nieuwbouwprojecten?

Zonnepanelen installeren?

Smit Zonnepanelen staat voor u klaar. Vraag vandaag nog uw gratis adviesgesprek aan en laat Smit uw zonnepanelen installeren.

Om u beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Als u verder gaat op onze website gaan we ervan uit dat u dat goed vindt. Meer weten? Lees dan onze privacy policy.